DIY királynő, aki menyasszonyi ruhát horgol


Mai böngészésem eredménye egy történet az idő, a lehetőség kihasználásáról, belebonyolítva a szorgalmat és az alacsony büdzsét.  Vagy ki tudja, lehet, hogy lett volna kapacitása, hogy vásároljon ruhát, csak kihívásnak élte meg....
Vágtam egy Obamás teknős szájat amikor végignéztem ennek a lánynak a projectjét.

Szimpatikus volt, ahogy ez a lány elmesélte, hogy a minden nap a buszon leült időt úgy töltötte ki, hogy horgolt. Nem is akármit, a menyasszonyi ruháját.
5 hónap alatt elkészítette kiárusításon vásárolt klasszikus horgoló fonalból, varrt alá egy egyszerű szatén aláöltöző ruhát és még így is kijött 30 dollárból.
Most így leírva megint előjött. -------------------->

Eszembe jutott  Jókai Arany ember című regénye, amikor Tímea a török lány az esküvőjére varrogatja és hímezi a fátylát.
Ennél a lánynál is, a befektetett energia mellett a gondolatai is benne lehetnek, végigjárja a kapcsolatukat, emlékezett és legfőképp örült a ténynek, hogy elkészítheti.
Szerintem ez a meditálás, készülődés felért egy párkapcsolati gondolkodó pamlaggal, ráhangolódott a váltásra. Itt a teljes esküvői album. Nagyon cukik voltak. 
Csodálatos, mert ez mutatja, hogy mennyire komolyan veszi magukat.
De ha már ilyen egyedülálló dolgot vitt véghez, gondolt azokra akik megkívánják ezt tőle, februárban elkezdte a mintákat árulni itt. Ázsiai csaj, amilyen szorgalmas, olyan praktikus is.

Szívem mélyén azzal mentettem ki magam, hogy 1. nem vagyok ilyen ügyes, 2. sétálok a munkába. De nagyon tetszik és örülök, hogy még lehet ilyet látni, ha még a másik háza táján is.




 
   

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Walipini: medencének indult, üvegház lett belőle

Kender: egy "magasröptűbb" építőanyag

BBQ csirke sütőben sütve

Walipini: tervezés

Komposzt kazán, az erjedés magasiskolája