Gesztusfestés teával, hordozó felület: irodai bútor, számítógép

Épp most hallottam hétvégén azt a nagyon életszerű megállapítást, hogy az ember minél inkább komolyan akar viselkedni, annál nevetségesebb szituációba keveredik. Ezt csak egyféleképp tudod feloldani. . . . Meg kell tanulnod Együtt nevetni azzal az emberrel, aki törögeti ennek a bőrkabátnak vagy testnek korlátait. Mozdulatai nem ismernek rutin és pálya szerűen leírható gesztusokat.
Könnyebb végig nevetni az életet, még ha egy burleszk színész veszett el is benned, akinél gyári program a szerencsétlenkedés.
Mondom magamnak,  ne légyen rossz napod amiatt, hogy egy hónapon belül másodjára kínálod meg szegény gépedet az itókádból, mind a fél literrel.
A másik dolog, ami nevetségre ad alkalmat, az, hogy pubertás korom óta nem szoktam meg a mellek jelenlétét a mozgáskultúrámban, ennek tanúja annyi leevett póló, annyi ebédlő asztal széléről levert pohár. Igen, most a kis gépem is áldozat.
Bosszúság? Igen.
Nélkülözhetetlen munkaeszköz? Igen.
Az univerzum jelez, hogy koncentráljak és talán, hogy meg ne próbáljak innivalóval elektromos gép közelébe menni, mert legközelebb megrázó élmény lesz. De ez csak spekuláció, egy kávé azért még elfér itt.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Walipini: medencének indult, üvegház lett belőle

Kender: egy "magasröptűbb" építőanyag

BBQ csirke sütőben sütve

Walipini: tervezés

Komposzt kazán, az erjedés magasiskolája