Fedezd fel a cseheket!

Szaladjunk vissza egészen múlt szerdáig, amikor lovagommal felnyaláboltuk magunkat és elindultunk a nagy nagy Budapestbe. Az IKEA nekünk, vidékieknek a vásárlással eltöltendő idő legszebb és legszínesebb formáját adja, mind vizuális, mind fánkevési szempontból, sőt még a máshol zúgolódó férfi is szépséget találhat a tervezőprogramok előtti lecövekelésben. Ellenállhatatlan számára a kihívás, hogy megtervezze az álomkonyhánkat, ahol munka közben odakacsinthat rám, amint neki készítem a következő vacsorát.
Mikor számtalan kört tettünk, mikor minden borospoharat megnéztünk és kocogtattunk, mikor minden kanapén ültünk, fáradtan az egész napi cipekedéstől és az indokolatlanul sok kajálástól, megérkezett a felmentősereg, hazafuvaroztak és vendégül láttak minket!
A vonatos utazás eddig is a szívem csücske volt, de még sohasem utaztam nemzetközi vonalon. Jó volt látni a felszálló munkába indulókat, mi mintha a berendezés részei lennénk, csak álmos tekintettel vártuk a nagyon távoli fél egyet, mikor leszállhattunk, Prágában.
Praha-h.l.s
  

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Walipini: medencének indult, üvegház lett belőle

Kender: egy "magasröptűbb" építőanyag

BBQ csirke sütőben sütve

Walipini: tervezés

Komposzt kazán, az erjedés magasiskolája