"Tart még a nyár" a Kupon Világgal!

A mi országunk inkább a "kihagyhatatlan" akciók, a 3 kötözött sonka 2 áráért húsvét után, illetve a februári szaloncukor, mintsem az Amerikából importált kuponozás hazája. Viszont, hogy azt a hölgyet idézzem, aki már kuponnal vágta le a hajam: így mindenki jól jár. 
Nekem is, mint sok embernek minden potya dolog, plusz az életében: egy mosoly, egy jó szó, vagy egy internetes kedvezmény, amely ezer forintból meglephetem magam már most egy masszázzsal, készülve a januári névnapomra, vagy mert hétfő van, vagy  mert esik az eső.... :-)

 Az europenethotels.com portál nyálcsorgatója

A Kupon Világ is egy hal ebből az akváriumból, viszont abból a szempontból különbözik fajtársaitól, hogy itt találtunk rá a következő kalandunkra, ami Prágába vezet!
Most még szebben is mondhatjuk: a szeles, esős, fázós ősz egy csapásra átváltozik aranyszínű indián nyárrá.
Hirtelen nem azt vesszük észre, hogy kabátban karistolunk, hanem hogy a Károly-hídon tesszük ezt. Nem bánjuk azt, hogy kesztyűben van a kezünk, mert egy nagy krigli sört foghatunk vele a közmondásos "Aranytigrishez" nevezetű kocsmában. Most persze hálát adunk az oly sokszor elnyomott praktikus nő énünknek, mert az óváros macskakövei bizony megkövetelik a tiszteletet, így a lapos, szolid cipőt is.
Summa summarum, kezdő "életművészként", alias iskolából kiesett egyénként ezek az úti célok sokkal távolabb kerülnének, ha annyiért kapnánk, amennyiért a középosztálybeli európaiak, vagy a kattogtató japán felfedezők.
Ezúton köszönöm a Kuponvilágnak, hogy mi, közalkalmazottak is álmodhatunk, egy ilyen hétvégével tartalmassá tehetjük azt a borongós októbert, novembert, amíg le nem esik a hó és mehetünk adventezni (khm...forralt borozni) Bécsbe!!!

További instant álmok, kuponnal, itt:  www.kuponvilag.hu 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Walipini: medencének indult, üvegház lett belőle

Kender: egy "magasröptűbb" építőanyag

BBQ csirke sütőben sütve

Walipini: tervezés

Komposzt kazán, az erjedés magasiskolája