Andrew Zimmern Magyarországi utazása


Forrás: www.bostonmagazine.com

P. átküldte ma ezt a linket. Esetleg szoktátok nézni ezt a bizarr ételeket bemutató sorozatot? Ha elkapom, szívesen megnézem, viszont az hogy kivülről láthatom azt, hogy mit kap ki a magyarországi gasztronómiából egy külföldi stáb, nagyon érdekes.
Örülök, hogy kimozdultak Budapestről, de egy háromnegyed órás műsorban nem lehet mást tenni, csak néhány nagy dologba belekapni.
Kívülről nézve a disznótor igazi vérfürdőnek tetszik, a szofisztikált világ bizonyára kihordott egy enyhébb szívrohamot ülés közben, amíg végignézte.
De nem baj, a magyar vidéken disznót vágnak, spontán táncolnak a nyugdíjasok hurkatöltés után. A Balaton édesvízi halszörnyekkel van tele, amiből halászlé készül. Budapesten elmentek a csepeli gyár étkezdéjébe, herepörköltet enni, Zimmern meglátogatott egy designer bisztrót és a 7. kerületben megkóstolta a kóser töltött káposztát.
Sokfélék vagyunk, érdekesek vagyunk, ennél jobb turisztikai csalogatót nem is tudok elképzelni. 
Jó kis angol gyakorló nincs felirat sajnos. Egy egy mama valamit odaszól magyarul, nagyon aranyosak.  


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Walipini: medencének indult, üvegház lett belőle

Kender: egy "magasröptűbb" építőanyag

BBQ csirke sütőben sütve

Walipini: tervezés

Komposzt kazán, az erjedés magasiskolája