Olyan régen vagyok egy állandóan dicsérő ember szerelmese, hogy el is felejtettem, milyen lemondani az ételről, szabályokat betartani az étkezésemben, hogy ha valamit megkívánok, mérlegelnem kell, hogy tényleg szükségem van e arra az ínycsiklandozó frissen roppanó sült krumplira, vagy beletemethetem e az arcom egy tejszínhabos kávéba. Ismerem, milyen volt megmagyarázni magamnak, hogy nem kell az nekem, hogy a korgó gyomromat este egy hangzatos reggeli ígéretével altassam el. Egy hónap múlva lesz az esküvőnk és a külvilág elvárásai és a saját magam hiúsága miatt néhány kilót le akarok szikkasztani magamról. Szigorúan azzal a felkiáltással kampányolok az embernek, hogy csakis az esküvői menü betermelése és helye miatt. Tudod, ások egy gödröt azért, hogy még egy talicska földet belehordjak. De még így sem tudok nemet mondani, ha a kedvenc ételemet főzöm, a bolognait. Az ember, ha végignéz a hozzávalókon, egy barátságos, laktató ragut kap, paradicsom, hagyma, hús. Az étel