Miért is jó? Csak azért mert minden más, ami otthon készül. Azt raksz bele amit akarsz, úgy ízesíted ahogy akarod, olcsóbban tudsz jobb minőségű dolgokból készíteni... a szaloncukor papír vagdosás király, az első két cukornál, a végén meg szeretnéd tűzre dobni az egészet, mikor rájössz, hogy még 50 kell. De! Ki, ha nem te vagy az az újító szellem, aki kreativitásával megalkothatja a legfinomabb cukrot és a leglustább csomagolást? Ötleteket várom. Komolyabbra fordítva a szót, akkor gondolkodtam el a saját készítésű édességen, amikor tesóm lesokkolt azzal az információval, mennyiért lehet 350 grammos kiszerelésben Stühm€r szaloncukrot kapni: 2200 ft!! Szorozd be hárommal és elsírod magad. Pedig te csak egy kis fínom, minőségi csocsit akartál a fádra, ami nem bevonóval készül, ami nem gejl, amiben benne van az anyag, a mogyoró egy mogyrószem, a marcipán tényleg az! Ehetsz kommersz kimérőset is, 1000 ft-ért kg-onként. Emebri természet, hogy ha látjuk, hogy megengedhetünk többet is magunk...