Quasadilla reggelire
Ja, hogy még kiolvasni is nehézkes? Ez a furcsa név egy mexikói étel elnevezése, amelynek nincs meghatározott receptje, lényegében minden quasadilla, amelynek tölteléke, legyen az sós vagy édes, 2 tortilla közé van szorítva és mindkét oldalát megsütötték valahogyan. Mivel akármit lehet belepakolni kedvez a sunyiban zöldséget belepakoló anyukának, kedvez a szezonalitásnak, vagy annak, aki az előző sütésből megmaradt egy árválkodó húst, vagy rizst, krumplit új ételként akarja felhasználni, esetleg unja többször ugyanazt. Ez még bolti tortillával készült, de sokkal olcsóbb ha magunknak lesütünk jó néhány adagot és ami nem kell néhány darabossával bedobjuk a mélyhűtőbe. Használat előtt elég 10 perccel kivenni, hogy jó legyen mire kell, hiszen nincs nagy tömege. Szóval jó kis étel ez, érdemes felvenni a repertoirba. A képeken látható darab télíesített változat volt és nagyon jól esett egy kis fokhagymás tejföllel. Került bele tojás, néhány kanálnyi az előző napi bolognai mártásból...