Hét(világ)vége

Nem tudom én, mit mondjak erről az egész tömeghisztériáról. Sunyi módon az emberek tartós élelmiszert, konzerveket és palackos vizet vesznek, de fennhangon hirdetik, hogy ők bizony ilyen baromságban nem hisznek. Lehet, de azért a zombis, világvége filmekben hasonló attitűd vehető észre: minden és mindenki elpusztul, de ÉN, életem főszereplője túlélheti a zűrös időket néhány konzerv májkrémmel, sólettel és toros káposztával. 
Föld alatti "biztonságos" bunker
Laikusként annyit veszek észre, hogy leleményes kereskedők meglovagolják ezt a morbid lovat, nem szégyellnek bort árulni ilyen címkével, bulit vagy kiárusítást szerveznek. Gonosz dolognak tartom, a másik félelmét és bizonytalanságát néhány petákra váltani, de kétségtelenül az elmúlt évek egyik legjobb üzlete.
Megszaporodtak a NG Channel-en a világvége várókról és földönkívüli látogatókról szóló műsorok, szinte végtelenítve, külön napot szerveztek az "eseménynek": Világ vége maraton, nézzék és élvezzék!
Csak hogy aki hallani sem akar erről, egyszer valahogy ottragadjon egy ilyen műsor mellett.  
Ha hinnem kellene valamiben, akkor azt mondanám, hogy az ilyen ijesztgetés, egy célt szolgál az átlagember számára: hogy mérlegeljünk, hogy mennyi van a rovásunkon, vessünk számot és próbáljuk menteni a menthetőt, akit meg magunk mögött kell hagyni, azt engedjük el.

Kínai betongömb a túlélés érdekében.
Másik lehetséges magyarázat (szerintem ez a helytálló) :D
 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Walipini: medencének indult, üvegház lett belőle

Kender: egy "magasröptűbb" építőanyag

BBQ csirke sütőben sütve

Walipini: tervezés

Komposzt kazán, az erjedés magasiskolája